Translate

1 mars 2013

Psycho

Menååååheeej! Suck och stön. Är liiiite trött på mitt egna sällskap. Jag måste liksom på något vis socialisera mig men det här kändes nästan tragiskt. I vilket fall som helst så är jag fortfarande på jakt efter ett alldeles eget boende där jag kan ställa min säng och hänga mina tavlor. Mest av allt saknar jag Gossebosse och mina klääädeeeer. Är trött på mitt urval av fem små klänningar som legat i resväskan sedan november.

Jag har haft sådan tur som har vänner med stora hjärtan och stödet och hjälpen jag får därifrån är ovärderlig. Tänk att jag aldrig ska kunna stå på egna ben. MEN fram tills dess ska jag minsann försöka se glad ut. Låta håret växa och lyssna på musik som får mig att må bra

Apropå det så växer håret snabbare än det gjort på länge. Jag vräker i mig vitaminer och tillskott och använder arganolja som har visat sig funka lika bra till hår som hud och till sist är det torrshampot och balsammetoden som räddat mig. Just do it!
Jag har som de flesta vet färgat håret var och varannan vecka sedan jag var 11 så kluvna toppar och svinto har varit min grej.

Vet ni?
Snart är det vår! Och sommar!
Då jäklar far ullisarna och bara ben med femtioelva blåmärken skall stolt visas upp.
Som jag längtar!




En kommentar på den här videon lyder
"
I am experiencing lesbian tendencies."
Kan inte annat än att hålla med.
Imelda May... Sikken quinna!









Satte förresten i piercingen igen.
Blidde så tomt att jag tog beslutet att behålla den fram till den dag jag vågar ta om medusan som blev misär.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

men akta dig för spöken under sängen!